В центрі окупованого Сімферополя вже замалювали портрет президента Росії Путіна. Він з'явився два тижні тому на стіні будівлі. Портрет з'явився до дня приїзду російського президента.

Про це повідомляє місцевий сайт Сімферополя 3652.ru.

Зазначається, що причиною зафарбування портрету Путіна стало те, що напередодні невідомі зіпсували зображення російського керівника. Про це розповідають жителі міста у соцмережах.

"Минулої ночі якісь муд@к# осквернили портрет нашого президента, зараз його благополучно зафарбовують", - скаржиться сімферополець, що розмістив фото події.

По знімку видно, що портрет намагались зафарбувати.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Читайте також: Путіну вручили летючу сокиру (фото)

"Я проїжджала повз, дивлюся стіну зафарбовують повністю і міліції повно. Не знала, що осквернили. Підпільники", - пише в коментарях жінка.

Нагадаємо, минулого тижня Путін прибув з візитом до окупованого півострова. 18 серпня, у рамках експедиції Російського географічного товариства в Криму, він занурився на батискафі на дно Чорного моря, щоб подивитись на знайдену на дні моря візантійську галеру. Ця поді викликала хвилю глуму з російського голови в соцмережах.