В Одесі продовжує розвиватися прокат автомобілів з електричними двигунами. Парк поповнився новим електрокаром бізнес-класу від фірми Tesla.

Про це повідомляє "Маяк".

Для комерційного використання з'явилися найбільш сучасні серед серійних електромобілів світу - Tesla Model S 85. Це модель преміум-класу з цілою низкою нових технологій.

Раніше в Одесу завезли електромобілі Nissan Leaf. Їх вже облюбували орендарі автомобілів.

Поки в прокат надійшли два автомобіля Tesla Model S 85. Проте незабаром автопарк продовжить розширяться.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Повного заряду електромобіля вистачить на те, щоб проїхати від 480 до 502 кілометрів. Для повної зарядки автомобілю буде потрібно від чотирьох до 12 годин. Тривалість буде залежати від певних технічних нюансів.

Читайте також: Вітчизняна компанія розробила економні сонячні зарядки для електрокарів

Вартість оренди автомобіля складе 380 доларів. Але ціна може зменшуватися залежно від тривалості прокату.

Нагадаємо, компанія Tesla Motors оприлюднила короткий ролик, що демонструє прототип автоматичного заправника. Сріблястий шланг зможе самостійно заправляти електромобіль Model S.