Незаконні збройні формування продовжують ескалацію конфлікту в зоні проведення антитерористичної операції.

Як повідомляє прес-центр АТО, найбільш напружена обстановка вчора ввечері і надалі зберігалася в районі Маріуполя.

"Близько 21 години 122-міліметрова артилерія окупантів обстрілювала наші позиції в Новогригорівці та двічі у Старогнатівці. Крім того по українському опорному пункту в Старогнатівці працювали ворожі міномети 120-го калібру", - сказано у повідомленні.

Майже з 22 години і до опівночі бойовики з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри та стрілецької зброї били по Опитному. А о 22:40 по наших підрозділах у цьому ж населеному пункті окупанти вели вогонь з "Градів", повідомляє прес-центр АТО.

Читайте також: Терористи атакували мирні квартали Чермалика та Миколаївки

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Близько о пів на десяту вечора і майже опівночі зі сторони Донецького аеропорту 122-міліметрова артилерія противника обстріляла житлові квартали Авдіївки, де взагалі немає сил АТО.

На Луганщині наприкінці доби під мінометним вогнем злочинців опинялися українські підрозділи в районах населених пунктів Старий Айдар, Трьохізбенка, Станиця Луганська.

Загалом, упродовж минулої доби незаконні збройні формування 109 разів порушили режим припинення вогню. 15 разів окупанти застосовували артилерію, 34 – міномети, 1 – реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град".