У Запоріжжі сьогодні вранці чоловік з автомата розстріляв автомобіль біля приватного будинку. Водій отримав поранення і знаходиться в реанімації.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Запорізькій області.

Чоловік розстріляв автомобіль "Деу Ланос" біля приватного будинку в Жовтневому районі.

Інцидент стався близько 08:50 біля будинку по вулиці Пестеля в Запоріжжі. Невідомий зловмисник випустив дві автоматні черги по автомобілю, а потім втік з місця злочину. Наразі правоохоронці встановлюють особу водія. Поранений зараз перебуває в лікарні, а медики відносно нього здійснюються реанімаційні заходи.

Читайте також: На Московському мосту в Києві сталося жахливе ДТП (фото)

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Запоріжжі та прилеглих районах ввели оперативний план заходів з розшуку та затриманню підозрюваного у вчиненні кримінального злочину.

Відомості про подію внесені в єдиний облік за статтею Кримінального кодексу "умисне вбивство".

Нагадаємо, 25 серпня ввечері біля будівлі Міністерства освіти і науки невідомий розстріляв машину заступника голови відомства Інни Совсун. Згодом зловмисника затримали, ним виявився 39-річний уродженець Донецької області. Згодом з'ясувалось, що він є співробітником підрозділу "Титан".