Бійця АТО засудили до довічного ув'язнення за вбивство трьох співслужбовців. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

Як поінформували у відомстві, боєць однієї із військових частин на Донеччині перебував у стані алкогольного сп'яніння, після чого почав сварку та застрелив трьох військових.

"Діючи умисно, на ґрунті особистих неприязних відносин до своїх товаришів, обвинувачений здійснив із автомата Калашникова АК-74 чергу пострілів у бік останніх, що призвело до їх загибелі", - повідомили у прокуратурі.

Читайте також: Бойовики "ЛНР" вбили двох автоінспекторів

Суд присяжних приговорив чоловіка до довічного ув'язнення, а також постановив стягнути на користь родин загиблих 750 тисяч гривень за моральну шкоду.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно біля села Опитне Донецької області на військовому опорному пункті "Зил" військовослужбовець також застрелив із автомата Калашникова свого товариша по службі.