У неділю, 30 серпня, незаконні збройні формування порушили режим припинення вогню на сході України три рази. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні, 30 серпня, в зоні АТО бойовики практично дотримувалися режиму припинення вогню. З 06:00 і до 18:00, уздовж всієї лінії розмежування, було три випадки порушення перемир'я на Артемівському напрямку. Майже з 14:30 і до 17:00, незаконні збройні формування хаотично зі стрілецької зброї вели вогонь по опорному пункту сил АТО в районі селища Лозове", - підкреслили в штабі.

При цьому наголошується, що в 16:25 поблизу Лозового бойовики обстріляли позиції силовиків з гранатометів. Крім того, на Артемівському напрямку в Донецькій області противник вів обстріли по своїх позиціях.

Читайте також: 130 учасників АТО вступили до Харківського університету повітряних сил

"На даному Артемівському напрямку, на тимчасово непідконтрольній Києву території, бойовики кілька разів відкривали вогонь між своїми позиціями. В 13:09 наші спостерігачі зафіксували роботу ворожого великокаліберного кулемета біля селища Логвинов в напрямку населеного пункту Калинівка. А близько 15:00 зі стрілецької зброї, невідомі відкрили вогонь в селищі Новоолександрівка ", - проінформували в прес-центрі АТО.

Популярні новини зараз
Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

Нагадаємо, речник АП з питань АТО Андрій Лисенко повідомива, що бойовики запланували обстріляти школи Донбасу 1 вересня.