Сьогодні в електричці Запоріжжя чоловік з георгіївською стрічкою провокував активіста Євромайдану.

Як повідомляє 061.ua, в ситуацію втрутилася міліція і активісти Самооборони Майдану. Провокатора-сепаратиста висадили з електрички в районі Тюленіна.

Проукраїнський активіст розклеював в електричці стікери з написом "Серп і молот - смерть і голод".

Чоловік намагався створити конфліктну ситуацію - сперечався з хлопцем у футболці з написом "Євромайдан", називав його "карателем" і погрожував розправою.

Молодий чоловік звернувся до працівників міліції за допомогою. За подіями стежила його дівчина, яка підтверджує факт провокації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я сідав з дівчиною в поїзд на вокзалі в Марганці, і помітив людину, що тримала георгіївську стрічку, і показово смикала її в руках. Підтримую Майдан, так що мені це здалося диким. І все ж я не вступав з ним у конфлікт, і ми спокійно пішли мимо", - зазначає Антон.

Читайте також: Запорізького міліціонера-сепаратиста звільнили з МВС

Силовики висадили чоловіка з електрички і оглянули його багаж. У рюкзаку вони виявили ніж, газовий балончик, а також ключі з георгіївською стрічкою. Всі ці предмети дозволені за законом.

Нагадаємо, що в Запоріжжі біля будівлі обласної державної адміністрації встановили пам'ятник "Путіну-упирю".