Сьогодні у Черкаській загальноосвітній школі № 6 відкрили козацький клас.

Як повідомляє Провсе, День знань у такому класі відзначили 29 учнів. Усього до школи прийшло 56 першокласників.

На перший урок, який проводився у сквері імені Богдана Хмельницького, до "козачат" завітали працівники департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на чолі з директором департаменту Мариною Баклановою та батьки.

"Перший урок для козацького класу ми проводимо у сквері імені Богдана Хмельницького і плекаємо надію на те, що цей клас в майбутньому поповнить ряди ліцейних класів, які були створені минулого навчального року в нашій школі за сприяння губернатора Юрія Ткаченка та ректора ЧНУ імені Б. Хмельницького Олександра Черевка", - зазначила вона.

На урочистому відкритті навчального року учнів перших класів супроводжували представники дев'ятого ліцейного класу. Вони влаштували для "козачків квест" з історії рідного краю.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Діти майстерно впорались з ним.

Читайте також: Львівські школярі на лінійці зомліли від спеки (фото)

Нагадаємо, що вчора в дитячому садочку в Кіровограді у дитячому садочку зустріли день знань у вишиванках. Хлопці вдягли шаровари, а дівчата прийшли у віночках з квітів.