В Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулися урочистості з нагоди Дня знань та початку навчального року.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, з нагоди свята до вишу завітали голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, його заступник Андрій Корнат та заступник начальника Генштабу генерал-лейтенант Ігор Колесник.

Спочатку присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих героїв, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України.

Першокурсники Академії, які були учасниками АТО, підняли державний прапор України та прапор сухопутних військ ЗСУ. Зокрема, це право отримали лицар ордену Богдана Хмельницького третього ступеня та ордену "За мужність" другого ступеня молодший сержант Юрій Закопець та лицар ордену "За мужність" третього ступеня старший сержант Вадим Швед.

Читайте також: У Черкасах 29 учнів вперше пішли до козацького класу (фото)

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наприкінці урочистостей першокурсники отримали символічний ключ до знань та залікові книжки.