Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль підписав розпорядження про заборону експорту з області необробленого лісу-кругляка.

Губернатор також змінив умови його продажу на внутрішньому ринку, передає УНІАН.

28 серпня Москаль підписав розпорядження "Про тимчасове припинення видачі сертифікатів про походження матеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій у частині експорту лісоматеріалів необроблених".

На підставі цього розпорядження Обласне управління лісового та мисливського господарства видало відповідний наказ.

Він не стосується державних лісгоспів, які отримали передоплату за поставку необроблених лісоматеріалів ще до підписання розпорядження голови ОДА.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Читайте також: На Закарпатті директора коледжа спіймали на хабарі у 15 тис. грн

Інше розпорядження "Про вдосконалення механізму продажу необробленої деревини на території Закарпатської області" Москаль підписав 31 серпня.

Цей документ передбачає, що товарна біржа "Закарпатський лісовий ринок" допускатиме до участі в аукціоні з продажу необробленої деревини тільки тих суб'єктів господарської діяльності, які займаються її переробкою.