На Луганщині зведена мобільна група потрапила в засідку.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook губернатор Луганської області Георгій Тука.

За його даними, трагедія трапилася вранці в середу, 2 вересня.

"Загинули двоє хлопців і четверо поранених. Один із загиблих - мій друг. Чесний хлопець, патріот і справжній герой. Воїн і волонтер. Андрія просили перейти в інший сектор, а я упросив його ще попрацювати в районі Щастя. Ця розмова була вчора. А сьогодні вранці Андрюху вбили ", - написав розлючений Тука.

Читайте також: У Нових Петрівцях попрощалися з першим загиблим під Радою нацгвардійцем

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Повідомляється, що мобільна група з українських бійців і волонтерів займалася боротьбою з контрабандою. Вони узгодили свій маршрут, після чого потрапили в засідку, зазначив на своїй сторінці в соцмережі радник президента Юрій Бірюков.

"Збіг? Вони погодили свій маршрут не з штабами, що не з генералами. З підполковника та полковника однієї з бригад. Загинув волонтер і друг. Загинув фіскал і колега. Поранено СБшнік і десантники. Їх чекали. Хтось, можливо, дав їм" коридор "проходу через лінію", - написав він.