На Дніпропетровщині затримали злочинця, який вдарив чоловіка кувалдою та незаконно заволодів його автомобілем.

Про це повідомляє прес-служба Державної автоінспекції Міністерства внутрішніх справ.

Правоохоронці отримали повідомлення, що по вулиці Косіора у Кривому Розі рухається автомобіль марки "ВАЗ 2109". Водій перебуває за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

На місце події негайно виїхали правоохоронці. Міліціонери помітили зазначений автомобіль "ВАЗ 2109". Вони подали сигнал проблисковим маячком, щоб водій зупинився. Проте чоловік, який перебував за кермом, тільки додав швидкості. Він рухався по вулиці Костенка, не впорався з керуванням та в'їхав у дерево.

Співробітники міліції затримали водія. Згодом вони встановили, що між потерпілим та затриманим виникла сварка. В ході конфлікту зловмисник вдарив потерпілого два рази по голові кувалдою.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте також: У харківської пенсіонерки вкрали $ 70 тисяч і автівку

Потерпілий впав на землю та знепритомнів від отриманих травм. В той же час зловмисник сів за кермо його автомобіля та поїхав геть.

Затриманий 37-річний чоловік вже мав раніше судимість.

Наразі триває слідство.