В Артемівському районі у розташуванні військової частини Збройних Сил України військовослужбовець вбив свого колегу. Про це повідомляє прокуратура Донецької області.

Правоохоронці встановили, що між двома військовослужбовцями ЗСУ виник конфлікт, у результаті якого один з чоловіків двічі вистрелив в іншого. Поcтраждалого одразу госпіталізували до медичного закладу, однак від отриманих поранень він помер.

Читайте також: Боєць АТО вчинив самогубство

Правопорушника затримали. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в умисному вбивстві, обрання запобіжного заходу та передачі справи до військової прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно на Донеччині військовослужбовця засудили до довічного позбавлення волі за вбивство трьох співслужбовців.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще