Черговий початок будівництва моста через Керченську протоку в окупованому Криму знову стикається із проблемою - палі безслідно зникають за ніч.

Про це пише портал "События Крыма".

"Можна нескінченно дивитися на три речі: як горить вогонь, тече вода і як забивають палі Керченського мосту", - жартує в соціальній мережі користувач Михайло Арсеньєв.

Читайте також: У Керчі бунтують делекобійники

Протягом 17 серпня будівельники забивали першу палю майбутнього мосту. Наступного дня вона зникла.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Люди, які мешкають неподалік від будівництва Керченського мосту, розповіли, що працівники будівельної компанії забили 100-метрові палі. Вранці приходять, а їх немає - засмоктало.

"Свого часу ця обставина була однією з причин припинення будівництва Кримської АЕС в Щолкіно. Коли бетон на опори йшов, немов у бездонну бочку ", - повідомила Ельзара Абдураманова.

Будівництво намагаються почати вже втретє за рік.

"Спочатку просто привезли техніку на початку лютого. Потім поставили вагончик для будівельників, і останній раз - забивання паль", - написав кримчанин Олексій Чекалін.

Користувачі Інтернет вигадують жартома легенди та анекдоти щодо мосту.

"Скрізь вмираючі перед смертю бачать тунель. А в Криму - керченський міст у всій пишності", - розповів один із мешканців окупованого півострова.