Олександра Януковича, сина колишнього президента України, помітили на території окупованого Криму на автомобілі з українськими номерами.

За даними джерел, Янукович-молодший прилетів в аеропорт Сімферополя вчора близько 18:00 рейсовим літаком з Москви, передає ТСН.

Одразу після прильоту син екс-президента-утікача поїхав до Севастополя, де в розкішному маєтку проживає його мати Людмила.

Джерела повідомляють, в сім'ї Януковича зараз триває розбрат через спадщину. Конфлікт виник після загибелі в березні цього року молодшого сина Януковича - Віктора. Зараз його дружина Ольга нібито вимагає свою частку в сімейному бізнесі, яким керує Олександр.

Читайте також: За серпень з України до Криму було завезено 40 тисяч тонн продовольства

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що в квітні минулого року СБУ оголосила Олександра Януковича в розшук.

Його підозрюють у службовому підробленні, підробленні документів, а також складанні і видачі завідомо неправдивих документів, що спричинило тяжкі наслідки.

Якщо провина Януковича-молодшого буде доведена, він може отримати до п'яти років в'язниці.

За часів президентства батька Олександр був одним з найбільш успішних українських бізнесменів. Його статки ЗМІ оцінювали в 367-510 млн доларів США. Головним активом бізнесмена була корпорація "МАКО".