У столичному районі Троєщина в ніч на четверте вересня водій такси вистрелив у клієнта. У результаті водій опинився у міліції, а його пасажир – у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві.

Близько третьої години ночі до чергової частини Деснянського райуправління міліції надійшло повідомлення про те, що до відділення однієї з лікарень доставили чоловіка із вогнепальним пораненням.

40-річний потерпілий святкував день народження своєї знайомої в одній із кав'ярень Троєщини. Після свята він вирішив їхати додому і викликав таксі.

Автомобіль приїхав через деякий час. Коли чоловік сідав до салону, то між ним та водієм виникла суперечка через поведінку замовника. У результаті таксист попросив пасажира вийти з машини та поїхав у невідомому напрямку. Через деякий час водій повернувся, але вже зі зброєю.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Таксист вистрілив у чоловіка два рази та зник. В результаті пасажир отримав два непроникаючі поранення.

Читайте також: В Одесі невідомий з автівки п'ять разів вистрілив у чоловіка

Міліція оперативно затримала 35-річного киянина-стрілка.

Керівник Деснянського райуправління міліції Олександр Гомон розповів, що у чоловіка вилучили пістолет, який, за попередньою інформацією, належав його покійному батьку. Зброю направили на проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "умисне легке тілесне ушкодження".

Затриманому загрожує штраф або до одного року виправних робіт.