У Львові водій під час фіксації порушення правил дорожнього руху відмовилася надати поліцейським посвідчення водія, натомість пред'явивши посвідчення судді.

Про це пише УНІАН.

Як стало відомо, увечері третього вересня поліцейські зупинили автомобіль Nissan Qashqai за порушення правил дорожнього руху. На прохання пред'явити водійські права, жінка показала посвідчення судді.

Коли справа дійшла до фіксації порушення ПДР, вона сховала посвідчення і заявила, що є безробітною. Також в неї не було страхового полісу.

Читайте також: Жахливе ДТП: під колесами ватажівки загинула школярка

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Патрульні склали два протоколи про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, 28 серпня патрульні у Києві затримали трьох гравців із ФК "Шахтар".

Один з них поводив себе агресивно, погрожуючи патрульним та сподіваючись вирішити проблему "дзвінком Ахметову". В результаті правопорушникам довелося нести відповідальність, до того ж санкції проти них застосував і футбольний клуб.