В Одеській області міліція за допомогою зброї заспокоїла правопорушників, які занадто голосно слухали музику вночі і агресивно відреагували на зауваження правоохоронців.

Інцидент стався в місті Южне, пишуть Коментарі.

"О другій годині ночі в Южненський міський відділ міліції надійшло повідомлення від жительки міста Южне. Жінка повідомила, що біля її будинку стоїть автомобіль, з якого голосно звучить музика, яка заважає відпочивати мешканцям будинку", - сказано в повідомленні.

За даними міліції, пасажири автомобіля агресивно відреагували на зауваження правоохоронців, які прибули за викликом, і накинулися на них.

В результаті зіткнення двоє правоохоронців отримали тілесні ушкодження, а один з нападників - вогнепальне поранення в ногу.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Читайте також: У Туреччині вбили двох поліцейських

Постраждалим надали медичну допомогу, загрози їхньому життю та здоров'ю немає. Правопорушників для з'ясування обставин доставили в міліцію.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 345 Кримінального кодексу України - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.