У турецькому містечку провінції Діярбакир невідомі обстріляли поліцейський автомобіль. Після нападу загинули двоє поліцейських та ще кілька отримали поранення.

Після інциденту поранених правоохоронців доставили до лікарні. У поліції повідомили, що причетними до цього теракту можуть бути представники Робочої партії Курдистану.

Постійні напади на поліцейських розпочались у Туреччині після того, як уряд підтримав політику боротьби з "Ісламською державою" під керівництвом США.

Самі представники курдів заявляють, що Туреччина наносить удари і по їхнім позиціям. За їх словами, Робоча партія Курдистану є противником тероризму від ІДІЛ. Лідер партії Джеміль Байік раніше звинувачував президента Ердогана у підтримці "Ісламської держави".

Читайте також: Центри для кримських татар відкриють по всьому світу

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Робоча партія Курдистану більше десяти років виступає за права курдів у Туреччині та ініціює створення автономії у складі країни.