Сьогодні зранку в пункті пропуску "Гоптівка" прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці знайшли наркотичні речовини.

Як повідомляє УНН, під час проведення перевірки автомобіля ВАЗ, який прямував на виїзд з України, вилучили 12 кілограмів марихуани.

Прикордонники помітили, що водій авто разом з пасажиркою нервують.

Вони продовжили більш ретельно оглядати машину. Крім того, під час огляду на задні стійки транспортного засобу спрацювала службова собака Діана.

"Зі слів водія, 43-річного жителя Запоріжжя, пакунки з наркотичною речовиною він мав доправити до Росії за винагороду в тисячу доларів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Водія і пасажирку затримали і передали СБУ для проведення подальших перевірочних заходів.

Читайте також: Міліція знищила коноплі на півтора мільйона гривень (фото)

Нагадаємо, що 1 серпня Фастівському районі Києва правоохоронці вилучили урожай наркотичних речовин: 30 кг свіжоскошеного наркозілля і 20 кг висушеної коноплі.