Сьогодні в Донецькій області затримали шахтарів, які побили до смерті свого майстра в місті Гірник.

Про це повідомляє Остров з посиланням на прес-службу Селидівського МВ ГУМВС України в регіоні.

Місцева мешканка Гірника викликала міліцію, коли побачила у вікно, як троє невідомих б'ють чоловіка. Міліція оперативно приїхала на місце злочину, але лиходії вже зникли з місця злочину.

55-річний потерпілий від отриманих травм помер по дорозі в лікарню.

Свідок змогла запам'ятати одного з підозрюваних. Вже вранці оперативники затримали його. Чоловік прийшов на роботу в одязі з явними слідами крові.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Через кілька годин у селищі Курахівка співробітники міліції затримали ще двох підозрюваних. Вони зізналися у скоєному.

"Близько 23:00, 4 вересня двоє шахтарів їхали на автобусі з Українського в Гірник, обидва перебували в нетверезому стані. Один з чоловіків, 44-річний житель Гірника, побачив в салоні майстра своєї ділянки, з яким знаходився в конфліктних відносинах. Зловмисник попросив свого попутника допомогти "розібратися" з начальником", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Міліція стріляла в правопорушників на Одещині

Проти зловмисників порушили кримінальну справу. Їм загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 2 серпня в Кіровограді 22-річний чоловік забив до смерті пенсіонерку. Він пограбував її квартиру, в якій було тільки 70 гривень.