У місті Красноармійськ Донецької області медики ініціюють введення карантину, причиною якого стала підозра в епідемії сказу - повідомляє GoGetNews.

Медики повідомили, що вірус сказу в регіоні активно розвивається, тому потрібно терміново вводити положення карантину, щоб не поширити захворювання на всю територію Донбасу.

Тільки за останній місяць на Донбасі було зафіксовано два випадки сказу.

Читайте також: У Дніпропетровській області зупинили постачання горілки на Донбас

Наприклад, зовсім нещодавно, у середині серпня, мешканку Красноармійська вкусила кішка. Через вірус сказу такий укус виявився для неї смертельним. Минулого тижня, кошеня, заражене вірусом сказу, подряпав і інфікував відразу ж п'ятьох громадян регіону.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадуємо, що на період карантину від сказу повинні бути щеплені всі без винятку тварини, а людям рекомендують не вступати з ними в безпосередній контакт.