У Києві зареєстровано новий спалах гострої кишкової інфекції. У лікарню потрапили п'ятеро постояльців відомого готелю, розташованого на бульварі Шевченка.

Про це пише Сегодня.

"Хворі - в стані середньої тяжкості. Зафіксовано порушення технологічного процесу приготування їжі і правил її зберігання. Всі отруїлися однією і тією ж стравою з яйця", - говорить головлікар СЕС Києва Олег Рубан.

За його словами, за останній час в Києві зафіксовано близько шести спалахів кишкової інфекції в популярних столичних готелях. На працівників, які допустили подібне в своїх ресторанах і харчоблоках, складають адмінпротоколи. Це штраф до 425 грн.

Читайте також: Кияни масово потруїлися продуктами з ярмарку

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Коли у нас будуть всі лабораторні дослідження і заключні діагнози на всіх хворих, вживемо заходів щодо керівництва закладів. Там вже загрожує і кримінальна відповідальність", - говорить Рубан.

Санкція за статтею - до восьми років в'язниці.