За допомогою медиків звернулися кияни, які проживають по вулиці Декабристів в Дарницькому районі столиці. У лікарню були доставлені чотири особи: діти віком від 9 місяців до 11 років і дорослі.

Про це пише Сегодня.

"У Києві зафіксовано масове отруєння громадян. Це велика сім'я з 12 чоловік. З них п'ятьом знадобилася допомога медиків, двоє з них діти. Виявили гостру кишкову інфекцію. Наразі хворі перебувають під наглядом лікарів. За словами постраждалих, вони отруїлися після того, як їли сир і м'ясо, яке придбали на ярмарку по вулиці Ревуцького. Зараз ми чекаємо результати досліджень і намагаємося визначити продавця продуктів. Будемо приймати рішення про тимчасову заборону проведення сільськогосподарських ярмарків, які проводяться в різних районах столиці", - повідомив головний санітарний лікар Києва Олег Рубан .

Читайте також: В Києві отруїлися поляки, які проживали у фешенебельному готелі

Також не виключено, що захворіли й інші покупці продукції на цьому ярмарку. У столичній СЕС моніторять ситуацію.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще