Сьогодні в Первомайську Миколаївської області обстріляли машину міліції і бійців Нацгвардії.

Як повідомляє журналіст Володимир Бойко на Facebook, більше 600 осіб у масках-балаклавах, озброєних автоматами, оточили поля в Первомайському районі та виставили блокпости.

На місце прибула міліція на чолі з начальником Олексаднром Бадерою. Невідомі обстріляли його машину. Після цього на місце події прибули бійці Нацгвардії, але їх теж обстріляли.

На місце події прибув Заступник начальника УМВС України Валерій Коба. Він підкреслив, що ніхто не постраждав.

Журналіст вважає, що цей був рейдерський захват землі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Я зараз також у Первомайську й спостерігаю чергову спробу рейдерського захоплення землі на Миколаївщині Артемом Пшонкою, сином колишнього Генпрокурора, який домовився з головою Миколаївської облдержадміністрації Вадимом Мєріковим", - написав він.

Читайте також: На Оболоні засадять парком вилучену у забудовника землю

Нагадаємо, що 12 серпня у Києві протестували фермери, які стверджують, що більш ніж 20 тисяч гектарів їхньої землі захопили рейдерським шляхом.