На вулицях міста Донецьк, окупованого бойовиками "ДНР", розклеїли оголошення про здачу крові. Вони пропонують людям стати донорами, а в обмін отримати продукти.

Про це повідомив місцевий волонтер ініціативної групи "Відповідальні громадяни" Євген Шибалов на своїй сторінці у Facebook.

"Для здачі крові запрошуються охочі з донецькою пропискою і паспортом. Нагадуємо, що ваша кров врятує життя ополченцям і мирним жителям", - йдеться у тексті оголошення.

Окремо зазначається, що донори отримають "винагороду у вигляді продуктових пакетів" за здану кров.

Читайте також: В "ДНР" продають зошити "Люблю Україну" (фото)

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Росія вирішила нагодувати Донбас простроченою тушонкою. Зазначається, що жителям окупованих територій видаватимуть прострочену тушонку як російську соціальну допомогу. Її збираються видавати в соціальних їдальнях і в продуктових наборах для населення захоплених бойовиками територій Донбасу.