Сьогодні поблизу села Троїцьке Попаснянського району Луганської області на розтяжці підірвалися українські військові. Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації.

На блокпосту за селом Троїцьке в напрямку до с. Калинове (підконтрольне "ЛНР") на розтяжці, встановленій терористами, підірвалися військовослужбовці 54-ї механізованої бригади. У результаті один боєць загинув і п'ятеро отримали поранення.

Читайте також: За добу на Донбасі один боєць отримав поранення

"Найближчим часом я планую з участю військових, рятувальників, правоохоронних органів, міжнародних організацій, які займаються розмінуванням, скликати нараду з координації роботи всіх цих органів для більшої їх ефективності в питанні розмінування Луганській області", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, вчора 72-річна пенсіонерка підірвалася на вибухівці у Станиці Луганській.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще