Протягом 10 вересня, вперше за багато місяців, доба в зоні проведення антитерористичної операції пройшла абсолютно спокійно. Бойовики жодного разу не порушили режиму тиші.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Не приніс неприємних сюрпризів і сьогоднішній день. З опівночі і до 6 ранку 11 вересня вздовж усієї лінії розмежування зберігалася тиша", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Лідера одеського "Автомайдану" відпустили під домашній арешт

Згідно інформації, це дає змогу приділити увагу відновленню зруйнованої інфраструктури, налагодженню нормального транспортного і логістичного сполучення, та активним заходам із розмінування місцевості.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Мирні жителі Донбасу, військовослужбовці сил АТО сподіваються, що Мінські домовленості і надалі виконуватимуться ворогуючою стороною", - підсумував спікер АТО Анатолій Стельмах.