Лідера одеського "Автомайдану" Євгенія Резвушкіна відправили під домашній арешт.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на активіста "Ради Громадської безпеки" Олександра Крачка.

"Адвокати подали апеляційну скаргу, пройшов суд, судді пішли в дорадчу кімнату. Прийняли рішення, що Приморський суд міста Одеси "переборщив", скажімо так. І оскільки Резвушкін має на утриманні малолітніх дітей, допомагає АТО, не судимий і т.д., було прийнято рішення його випустити. Зараз адвокати їдуть в СІЗО. Процедура повинна пройти швидко. Думаю, через години дві буде вже під домашнім арештом ", - розповів Крачок.

Одеський євромайданівець був до цього в СІЗО.

Читайте також: Луценко просить Шокіна випустити з в'язниці одеських активістів

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що 8 вересня в Одесі затримали керівника місцевих осередків "Правого сектору" та лідера "Автомайдану".

Керівника одеського відділення "Правого сектора" Сергія Стерненко викрали невідомі. До нього в квартиру увірвалися озброєні чоловіки в масках.

Також сьогодні у Приморському районному суді Одеси проходили слухання у справі лідера місцевого "Автомайдану" Євгена Резвушкіна. Його звинувачують у хуліганстві за спалену біля Господарського суду покришку в травні цього року.