На Харківщині СБУ викрила факти фінансування терористів "ДНР/ЛНР" однією з великих торговельних мереж. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Посадовці організації співпрацювали з підприємствами, які не пройшли перереєстрацію в Україні, і були розташовані на території, тимчасово не підконтрольній українській владі.

Продукція торговельної мережі постачалася незаконно, поза межами встановлених пунктів пропуску, та частково використовувалася для ремонту і комплектування військової бронетехніки терористів "ДНР/ЛНР".

Читайте також: Проросійські терористи масово катують та вбивають мирне населення - ООН

Частину своїх прибутків керівництво мережі систематично віддавало терористичним організаціям "ДНР" та "ЛНР".

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У рамках розпочатого слідчим Управлінням СБУ України в Харківській області провадження за фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону. У харківській філії торговельної мережі проведено обшук. Правоохоронці вилучили у зловмисників численні документальні докази, що підтверджують фінансування терористів. Оперативно-слідчі дії тривають.