Після пластичної хірургії померла 18-річна дівчина у львівській косметологічній клініці. За попередніми даними вона, не змогла відійти від наркозу.

Працівники міліції у Львівській області розповіли, що лікарям не був потрібний дозвіл від батьків, адже дівчині виконалось 18 років. Працівники клініки ситуацію не коментують.

"За попередньою інформацією, дівчина не прийшла до тями після наркозу. Порушено кримінальну справу", - відзначає начальник Львівського міського управління ГУ МВС Павло Гарасим.

Читайте також: На Буковині затримали нелегальних мігрантів з Афганістану

За інформацією від правоохоронців, наразі експерти проводять розслідування. Поки невідомо, яку саме дівчині робили операцію та яка причина смерті. Незабаром стане відомо, чи понесуть відповідальність за смерть хірурги.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще