У Волинській області вчора близько 23:45 на 64 км дороги сполученням "Піща - Верба – Павлівка" сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

Про це повідомляє прес-службі департаменту Державної автоінспекції Міністерства внутрішніх справ.

За попередніми даними, водій автомобіль BMW-518 в районі села Вижгів Любомльського району рухався у напрямку міста Володимир-Волинський. Він не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої обстановки. В результаті водій не впорався з керуванням і з'їхав у лівий по ходу руху кювет. Там авто перекинулося.

Читайте також: Під Харковом зіткнулися дві іномарки: є постраждалі (фото)

Внаслідок ДТП два пасажири автомобіля загинули на місці події від отриманих травм . Ще троє отримали тілесні ушкодження. Серед постраждалих є двоє неповнолітніх. Всіх травмованих медики госпіталізували до лікарняного закладу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як зазначили в Державтоінспекції, за фактом ДТП проводиться перевірка.

Нагадаємо, раніше у Дніпропетровській області в ДТП за участю бійця "Правого сектора" загинули троє людей.