Служба безпеки України спільно з міліцією заблокувала протиправну діяльність одного з провайдерів кабельного телебачення в Харківській області. Про це повідомляє СБУ.

Посадовці компанії надавали послуги кабельного та ІР-телебачення на території одного з районів Харківщини. Провайдер ретранслював телепрограми російського виробництва, які не відповідають вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і заборонені для показу на території України.

У СБУ наголосили, що зловмисники також грубо порушували авторські та суміжні права низки власників медіа-контенту, транслюючи їхні програми без ліцензійних договорів.

Під час обшуків у виробничих та офісних приміщеннях провайдерської компанії вилучили серверне обладнання та бухгалтерську документацію.

Читайте також: Російські телеканали позбавлені прав на показ Євро-2016 через борги

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Здійснюється перевірка можливої причетності посадовців фірми до ухиляння від сплати податків. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, днями правоохоронці припинили трансляцію заборонених телеканалів на території Димитрова та Красноармійська Донецької області.