У суботу, 12 вересня, президент Росії Володимир Путін продовжить спілкування в анексованому Криму з екс-прем'єром Італії Сільвіо Берлусконі. Про це повідомив речник російського президента Дмитро Пєсков, передає Радіо Свобода.

За словами Пєскова, Путіна і Берлусконі очікує "досить насичена програма - ще кілька музеїв та інші об'єкти".

Речник президента РФ нагадав, що у п'ятницю 11 вересня, у другій половині дня, Путін і Берлусконі відвідали на півострові кілька музеїв і старе італійське кладовище, де російський президент запропонував розбити парк на згадку про загиблих тут під час Кримської війни італійських солдатів, а також прогулялися набережною і поспілкувалися із представниками італійської громади півострова.

Пєсков додав, що Путін "багато розповідає" Берлусконі про Крим, і "перспективні плани" його розвитку.

Читайте також: Санкції з РФ можна зняти тільки в разі повернення Криму та Донбасу - Яценюк

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Напередодні у МЗС України заявили, що Київ зробить необхідні дипломатичні кроки у зв'язку з поїздкою екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі до анексованого Росією Криму. В українському зовнішньополітичному відомстві зазначили, що дії італійського політика йдуть у розріз із політикою ЄС щодо засудження дій Росії і невизнання незаконної окупації Автономної Республіки Крим.

Міністерство закордонних справ України засудило цей візит. У відомстві наголосили, що поїздка відбувається без узгодження з українською стороною і з порушенням встановленого порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.