На загальновійськовому полігоні "Широкий Лан" у Миколаївській області завершилися тактико-спеціальні навчання частин і підрозділів оперативного командування "Південь".

Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони.

Як йдеться у повідомленні, в ході навчань, особовий склад, у тому числі, залучені під час часткової мобілізації, військовослужбовці, відпрацювали питання ефективного управління та взаємодії між військовими підрозділами. Особливу увагу при цьому звернули на стан підготовки техніки, зброї, інженерного обладнання, морально-психологічний стан військовослужбовців та тилове забезпечення підрозділів при виконанні навчальних завдань.

Читайте також: У Миколаєві встановили пам'ятник прикордонникам (фото)

На завершальному етапі навчань відбулися тактичні заняття з бойовою стрільбою. У вмінні вражати цілі позмагалися артилеристи, танкісти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

"Варто зазначити, що дії підрозділів не припинялися і вночі. Втім, незважаючи на це, особовий склад продовжував діяти злагоджено і чітко. У навчаннях також взяли участь волонтери антикризової психологічної служби та представники капеланській служби Збройних Сил України ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше 31 серпня на військовому полігоні "Широкий Лан" стартувала берегова фаза навчань "Сі-Бриз - 2015". У навчаннях брали участь 12 країн-партнерів, 18 бойових кораблів і суден, 14 літаків і вертольотів, 25 одиниць броне- та автомобільної техніки, більш 1500 військовослужбовців. Навчання триватимуть до 12 вересня.