Жителя Ізраїлю, який приїхав до Умані на святкування іудейського Нового року, депортують з України через виявлену у нього марихуану. Про це розповів заступник начальника МВС у Черкаській області, полковник міліції Віктор Іванько. Пише УНН.

"Тут перебуває підрозділ, який бореться із незаконним обігом наркотиків. Нами було зафіксовано таких фактів два. По одному було прийняте рішення суду депортувати громадянина Ізраїлю. По іншому суд тільки має відбутися",- розповів Іванько.

Читайте також: Паломники-хасиди перерахували бійцям АТО 300 тисяч гривень

Він розповів, що під час перевірки документів з паспорту жителя Ізраїлю випав паперовий згорток, в якому знаходилася речовина рослинного походження. Згодом експертиза показала, що в згортку була марихуана.

Раніше у черкаській міліції розповіли, що у зв'язку з тим, що вага вилученого наркотику менше одного грама, на правопорушника було складено протокол про адміністративне правопорушення. Згідно з рішенням суду він мав сплатити штраф, а його документи передані міграційній службі для вирішення питання щодо депортації.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як повідомлялося, забезпечують правопорядок на території паломництва 408 правоохоронців із Черкащини та 15 поліцейських Ізраїлю. За перші дні паломництва їм вдалося затримати двох вірян із марихуаною.