У Київській області мешканець Васильківського району здав міліції арсенал зброї, який знайшов під час земляних робіт.

Про це розповіли у прес-службі МВС в Київській області.

"Чоловік розповів міліціонерам, що біля свого будинку намагався вирівняти землю для встановлення паркану. У ході робіт він знайшов зброю", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Біля траси Артемівськ-Дебальцеве відшукали арсенал зброї (фото)

Всього він викопав 1 469 патронів, малокаліберну гвинтівку, револьвер і два магазини до зброї. Міліціонери все вилучили та направили на експертизу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Правоохоронці закликають громадян добровільно здавати зброю, боєприпаси, вибухові речовини, які незаконно зберігаються. Міліціонери нагадують, що в іншому випадку правопорушники будуть притягнуті до кримінальної відповідальності, яка передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі", - нагадали у прес-службі.

Нагадаємо, раніше на столичному залізничному вокзалі затримали військовослужбовця, що незаконно перевозив зброю із зони АТО.