Івано-Франківський локомативоремонтний завод за власні кошти відновив бронетранспортер та автомобіль УАЗ для бійців АТО.

Фото опублікувало УНН.

Сьогодні відбулось освячення техніки та нагородження працівників заводу.

Його знайшов волонтер Михайло Бойчук з позивним "Хімік".

"Кошти шукали довго. Довго йшла робота. Завод, за підрахунками директора, витратив декілька десятків тисяч гривень власних коштів", – розповів голова обласної ради Василь Скрипничук.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Працівники заводу відновили двигун БТРа, електроповодку, встановили кумулятивну сітку. Окрім цього, на бронемашину встановили башту для кулемета, яка може крутитись і фіксуватись.

"Ми проявили свою громадську позицію в такий спосіб. Я сподіваюсь, що техніка врятує не одне життя нашим бійцям і наші співробітники не марно залишались після роботи", – зазначив директор заводу Ярослав Ленів.

Читайте також: Військові показали легендарний танк "Багатир" з Донецького аеропорту

Вже завтра його передадуть у Піски бійцям штурмової роти 93-ої механізованої бригади "Карпатська Січ".

Нагадаємо, що 20 серпня радник президента України Юрій Бірюков виклав відео з полігона, на якому тестували модернізовану техніку.

На відео видно "Гради", танки, "Піони" і військову авіацію. Також в умовах полігону випробували нові танки Т-64БМ, знамениті "Булати".