У Львові патрульна поліція затримала автомобіль, за кермом якого в нетверезому стані перебував начальник Радехівського відділу Державної автомобільної інспекції Роман Борик. Про це сказав начальник Львівської поліції Юрій Зозуля, пише "Вголос".

"Роман Борик перебував у достатньо нетверезому стані для того, щоб працівники поліції, відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння", вилучили в нього водійські права", – повідомив начальник Львівської поліції Юрій Зозуля.

Читайте також: Дніпропетровський мажор жорстоко побив заступника директора СТО

Правопорушнику загрожує штраф від 150-ти до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або громадські роботи на строк від 40 до 50 годин, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

Нагадаємо, днями київські патрульні оформили протокол на нетверезого водія, який відрекомендувався співробітником підрозділу "Беркут".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще