У Дніпропетровську заступник директора однієї із СТО, який зауважив клієнту, що той некоректно припаркувався і заважає іншим клієнтам, отримав у відповідь жорстокі побої.

Про це повідомляє ТСН.

Зі струсом мозку та іншими травмами його шпиталізували. Кривдник, 21-річний юнак, був на дорогому Porsche Cayenne.

Постраждалий Анатолій Мазуренко написав заяву до міліції. Колеги хвилюються, що справу спустять на гальма. Адже власник авто, напавши на людину на очах численних свідків, відчував свою безкарність.

Деякі співробітники СТО кажуть, що він хвалився впливовими батьками. В міліції, натомість, зазначають, що кримінальне провадження відкрите і підозрюваних двоє.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: Мочанов після побиття на Донеччині: "Заживе, як на вівчарці" (відео)

Одного з них днями чекають на допит. Якщо медики підтвердять середню тяжкість тілесних ушкоджень, на кривдника чекають виправні роботи, якщо травми визнають тяжкими – ув'язнення.

Нагадаємо, що раніше у Дніпропетровську п'яний водій Mercedes влаштував смертельну ДТП. Внаслідок дорожньої аварії постраждали чотири особи, серед яких однорічна дитина. Згодом від отриманих травм 58-річна жінка померла у лікарні.