Волонтер Олексій Мочанов, якого на Донеччині побили невідомі, не отримав серйозних травм. Про це розповіли краматорські лікарі, передає "Громадське ТБ".

"Забиття м'яких тканин нижніх кінцівок... З охороною, при свідомості. Давав пояснення міліції, давав пояснення СБУ. Обстежили його повністю", - зазначив медик.

Сам Мочанов вже повідомив на своїй сторінці в Facebook, що з ним уже все гаразд.

Читайте також: Поліція побила росіянина за пропозицію поїхати на Донбас

"Спасибі всім за те, що хвилювалися і відреагували. Шукаємо цю бейсбольну команду. Я у рідних ВДВшників. Впораємося. Бути добру. Заживе, як на вівчарці. Не дочекаються", - написав волонтер.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомляв, що на трасі "Дружківка-Костянтинівка" невідомі під'їхали на автомобілі "Opel" сірого кольору і битами побили Олексія Мочанова і його водія. Їх було госпіталізовано до лікарні Краматорська.