У Нижньому Новгороді поліцейські побили місцевого мешканця Сергія Сисуєва.

Як повідомляє Медиазона, він запропонував взяти участь у збройному конфлікті на Донбасі.

Проти співробітників правоохоронних органів порушили кримінальну справу.

Інцидент стався 14 липня 2015 року.

Його затримали близько третьої години ночі в квартирі своєї знайомої, куди поліцейських викликала мати жінки.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

За словами Сисуєва, при під'їзді до відділу поліції № 3 (Ленінський район) він, будучи обуреним своїм затриманням, запропонував співробітникам поліції "їхати на Донбас, якщо їм більше нічим зайнятися".

Тоді, прямо біля дверей відділу, один з поліцейських вдарив затриманого в обличчя, а другий витягнув Сисуєва і вдарив його о двері автомобіля.

Його продовжили бити у відділенні міліції. Він звернувся до співробітниці черговій частині на погіршення здоров'я. Його доставили в міську лікарню № 39.

Лікарі констатували у нього забиття м'яких тканин голови, струс головного мозку, частковий розрив м'яза передпліччя, а також підшкірні гематоми на тулуб.

В результаті отриманих травм, Сисуєв був змушений провести тиждень у лікарні.

"Ми задоволені, що при очевидних ознаках злочину Слідчий комітет порушив кримінальну справу. Поки, на жаль, зафіксований лише факт побиття Сисуєва в самому відділі поліції одним із співробітників", - заявив адвокат потерпілого.

Читайте також: Прапор ДНР пронесли на неонацистському марші в Німеччині

Нагадаємо, що 16 серпня в Санкт-Петербурзі забили до смерті 24-річного жителя Закарпатської області.