Сьогодні у Волинській області 876 працівників державного підприємства "Волинський облавтодор" перекрили дороги, вимагаючи зарплат.

Як повідомляє УНН, їх працю не оплачують з березня 2015 року.

"По зарплаті по Волинському облавтодору борги 7,4 мільйона. По Луцькому ДІД - 900 тисяч. У нас ситуація ускладнюється тим, що потрібно оформляти комунальні послуги. Незабаром зима, а ми не можемо ні субсидії оформити, ні комунальні послуги заплатити, адже з березня місяця ніхто не отримує заробітну плату", - розповів начальник філії Луцького ДЕУ ДП" Волинський облавтодор "Ігор Павлів.

Також керівник філії Луцького ДЕУ ДП "Волинський облавтодор" заявив, що рахунки підприємства заблоковані.

"Служби заблокували рахунки, і ми практично не можемо на дорозі виконувати ніякі роботи. Ми працюємо неповний робочий тиждень. На Волинські дороги вийшли всі працюючі облавтодору, 876 осіб", - зазначив Павлів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Читайте також: Селяни перекрили міжнародну трасу через Московського патріархату (фото)

Нагадаємо, що 26 серпня громада села Колосова перекрила дорогу міжнародного значення Ковель-Чернівці. Селяни протестували проти того, що їх не пускають до церкви. Вони дві години молилися посеред дороги.