Сьогодні на сході країни заступник керівника АТО полковник Костянтин Соколов провів робочу зустріч з делегацією Організації Об'єднаних націй.

Міжнародну делегацію очолив Спеціальний доповідач ООН з питань позасудових страт, страт без належного судового розгляду та довільних страт пан Крістоф Хейнс.

Як повідомляє прес-центр АТО, українські військові наголосили на присутності російських військових на території Донбасу, які воюють на боці сепаратистів.

"Режим тиші дає можливість українським військовим відновлювати зруйновану інфраструктуру Донбасу, вирішувати соціальні проблеми місцевого населення та відкривати додаткові пункти перетину лінії розмежування сторін. За такий підхід - люди нам вдячні", - зазначив полковник.

Також перед присутніми виступив керівник Української сторони в Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню генерал-майор Борис Кременецький.

Керівник делегації ООН пан Крістоф Хейнс подякував українцям за надану об'єктивну інформацію.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Усі наведені вами дані ми обов'язково включимо до свого звіту та передамо до Ради ООН з прав людини", - наголосив він.

Читайте також: Третину території Волноваського району замінували

Нагадаємо, шо ОБСЄ опублікувала звіт поточної ситуації на сході країни. Експерти зафіксували невідомі літаки над Луганщиною.