Учора ввечері працівники міліції та СБУ у жителя с. Бережки Дубровицького району вилучили майже 25 кг бурштину-сирцю. Орієнтовна вартість дорогоцінних каменів понад мільйон гривень.

Про це повідомляють на сайті МВС України.

"Під час санкціонованого обшуку в рамках кримінального провадження працівники міліції райвідділу спільно із представниками СБУ в області у 52-річного жителя с. Бережки вилучили майже 25 кг бурштину-сирцю та ваги", –заявив начальник Дубровицького РВ УМВС Сергій Родзін.

"Каміння чоловік зберігав у будинку та підсобному господарстві. У місцевого населення він скуповував "сонячне" каміння з метою подальшого збуту. Орієнтовна вартість вилученого сягає 1 мільйон 150 тисяч гривень", - додав він.

Читайте також: На кордоні з Польщею затримали автомобіль з бурштином

Популярні новини зараз
Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати Українці з низьким доходом або "нулем" у гаманці отримають по 2 та 3 тисячі гривень Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті
Показати ще

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження, а бурштин-сирець вилучено. За скоєне жителю Дубровицького району загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.