На столичному житловому масиві Лісовий у ніч на 16 вересня згоріли сім автомобілів в результаті підпалу.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві.

Співробітники Деснянського районного управління протягом ночі отримали кілька повідомлень про загоряння машин. Всього вогонь пошкодив сім транспортних засобів.

Перший виклик надійшов близько третьої години ночі. Чоловік повідомив, що по вулиці Мілютенка горить припаркований біля житлового будинку автомобіль. На місце події терміново прибули рятувальники та міліція.

Правоохоронці встановили, що протягом двох години в житловому комплексі згоріло сім машин. Всі вони були припарковані біля під'їздів будинків. Рятувальники загасили полум'я, а експерти провели ретельний огляд пошкоджених автомобілів.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Читайте також: Киянин шукає нічних підпалювачів авто

За попередніми висновками фахівців, пожежі сталися в результаті занесення стороннього джерела запалювання. Правоохоронці виявили та вилучили залишки обвуглених речовин. В одному з випадків це були фрагменти пластикової пляшки.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "умисне знищення або пошкодження майна".

Правоохоронці встановлює особи паліїв.