Директор по маркетингу підприємства "Київпастранс" Ганна Бондар повідомила про створення у Києві "розумних" зупинок громадського транспорту. Вони будуть обладнані розетками та безкоштовним інтернетом.

Представниця підприємства розповіла, що наразі у столиці є 589 зупинок, на яких відсутні павільйони для очікування. На цих зупинках мають найближчим часом провести ремонтні роботи. Всього у місті 2510 зупинок, розповіла Бондар телеканалу 112.

"Зараз проходить проект заміни зупинкових комплексів. На проспекті Перемоги, від Цирку до станції метро Житомирська, до 15 жовтня буде встановлено 10 зупинок громадського транспорту, так званих "розумних" зупинок", - розповіла Ганна Бондар.

Також на нових зупинках поставлять схеми руху транспорту та електронні табло, які надаватимуть актуальну інформацію щодо прибуття тролейбусів та автобусів.

Читайте також: У центрі Маріуполя стовп впав на тролейбус (фото)

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На зупинках створять спеціальні розетки для зарядки телефонів та ноутбуків. У "Київпастранс" також додали, що торгівлю на зупинках заборонять.