Сьогодні близько восьмої ранку у Харкові в районі ХТЗ біля однієї зі шкіл автомобіль таксі Daewoo Lanos збив двох дітей.

Про це повідомили в черговій частині харківської Державної автоінспекції, передає "Сегодня".

10-річний та 11-річний хлопчики переходили дорогу в той момент, коли на них наїхав легковик. Дітей відвезла карета швидкої допомоги в лікарню з місця дорожньо-транспортної пригоди.

У одного з постраждалих дітей лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом руки. Другий хлопчик отримав травму голови та забої.

Читайте також: BMW злетів у кювет: двоє загиблих і двоє в реанімації (фото)

Популярні новини зараз
Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Руслан Стефанчук "позбавився" звичайної квартири і готується до життя в палаці під Києвом Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП.

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва водій на автомобілі "SKODA Fabia", на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на 13-річну дівчину, ученицю 8-го класу і зник з місця події. В результаті наїзду дитину з травмами доставили до лікарні.