Співробітники прокуратури спільно зі Службою безпеки України затримали дільничного інспектора Біляївського райвідділу міліції в Одеській області під час отримання хабара.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

Зазначається, що міліціонер вимагав та отримав від громадянина 20 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності та повернення йому вилученого майна - легкового автомобіля.

Кілька днів тому, за повідомленням прес-служби, громадські активісти зафіксували факт отримання зазначеним міліціонером хабарів від продавців кавунів на відео.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за статтею Кримінального кодексу "вимагання та отримання неправомірної вигоди".

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Читайте також: СБУ затримала працівника реєстраційного відділу ДАІ на хабарі

Голова Одеської обласної державно адміністрації Міхеїл Саакавшілі також підтвердив затримання зазначеного правоохоронця.

"Вчора я виклав відео, зняте активістами, на якому дільничний інспектор міліції бере хабарі. Вчора цього дільничного затримали", - розповів він.

Кожен порушник, за його словами, повинен нести покарання відповідно до закону, але розкриття таких злочинів має відбуватися без втручання губернатора або громадськості. Він підкреслив, що їх повинні зупиняти співробітники правоохоронних органів.