На адміністративному кордоні з окупованим Кримом вантажні автомобілі продовжують в'їжджати на територію півострова через контрольно-пропускний пункт Каланчак.

Про це повідомляє "Крим.Реаліі".

Прикордонники пропускають фури, які не пройшли контроль вчора, в прискореному режимі. Біля пропускного пункту в даний момент вишикувалася черга з вантажних машин. Вона простягнулася приблизно на два кілометри.

Учасників акції по блокуванню вантажного транспорту на пропускному пункті Каланчак поки немає. В даний момент вони збираються за кілька кілометрів від черги вантажівок.

Основна частина учасників "продовольчої блокади" в даний момент знаходиться на пропускному пункті Чонгар. Зранку там провели мітинг присвячений початку акції.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Читайте також: Міліція розвертає вантажівки, що прямують до Криму (відео)

Нагадаємо, Меджліс кримськотатарського народу оголосив про проведення безстрокової акції з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму. Безперешкодно, згідно інформації координаційної ради акції, на територію окупованого півострова зможуть потрапити тільки пішоходи та легковий транспорт. Поки немає інформації про те, як довго триватиме блокування вантажного транспорту.

Самопроголошений керівник Криму Сергій Аксьонов засудив дії організаторів блокади. Він сподівається, що вони одумаються. "Влада" на півострові, за його словами, будуть стежити за тим, щоб можлива відсутність українських товарів не призвело до підвищення цін на продукти.